Ons team bevat veel ervaring, levenslust, humor, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, ondernemerschap, daadkracht en vindingrijkheid.

Werk je bij Groeii, dan denk je vaak rechtsom omdat linksom niet lukt. Onze mensen zoeken dagelijks naar mogelijkheden om oplossingen te bieden voor het verbeteren van de levens van onze cliënten. Met onze nieuwsgierigheid naar de ander verbinden wij alle belangen in ons werkveld.

Ondanks onze vindingrijkheid zijn voorspelbaarheid en vertrouwen belangrijke pijlers van ons vak. Zowel voor onze cliënten als binnen ons team. We zorgen er dan ook voor dat we de openheid die we met onze cliënten zoeken, ook op de werkvloer ervaren. Onder andere door iedere twee weken een intervisie met elkaar te houden.

Onze medewerkers beschikken allemaal over een relevante opleiding op MBO en HBO- niveau en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast werkt Groeii met Meldcode Kindermishandeling en beschikken we over een agressieprotocol. De HKZ certificering voor Geestelijke Gezondheidszorg is in 2018 afgerond. ZorgAdmin is ons cliënt volg- en registratiesysteem en mailen doen wij veilig via Zorgmail. Wij werken samen met alle betrokken partijen binnen het netwerk van onze cliënten.